Weerstation Harkema

 

Buienradar actueel

Temperatuurkaart

weer

Kwaliteitscontrole Weerstation-Harkema: http://www.awekas.at/nl/qualcheck.php?id=5401

De bovenstaande neerslaggegevens zijn tot stand gekomen met behulp van de HydroNET en Dataprofeet software. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze gegevens.

het weer

Het copyright geldt voor alle (Uitgezonderd externe bronnen en merknamen van derden) elementen op deze website, wil u content gebruiken voor uw eigen website? stuur de redactie van de Harkemaster courant dan even een mailtje voor meer informatie.

Het weer van Harkema op uw website?

Op dit moment is het alleen mogelijk (om zonder te vragen) de onderstaande I-frame op uw website te plaatsen. Kopieer en plak hiervoor de onderstaande HTML code in uw website, om de gegevens zichtbaar te maken op uw eigen website. Ook is het mogelijk gegevens vanaf dit station af te leveren op uw eigen website in uw eigen layout. Neem contact met de redactie van de Harkemaster Courant op om dit te regelen. Natuurlijk zijn hier geen kosten aan verbonden!

HTML code:
<iframe name="iframe_weerstationharkema" src="http://www.weerstationharkema.nl/frame.html" marginwidth="1" marginheight="1" scrolling="no" border="0" frameborder="0" width="262" height="285"> 

Zo ziet de I-frame eruit op uw website...  
  

De diverse meetpunten zijn geplaatst aan de Warmoltsstrjitte in Harkema (9281PK) welke een actueel weerbeeld geven van Harkema en omstreken. De informatie op deze website wordt automatisch om geactualiseerd. Alle weergegeven waarden zijn gemiddelde waarden en zijn een momentopname.
 

De volgende waarden worden gemeten via de geplaatste sensoren.

Type meeting Locatie
Windsnelheid Dak perceel Warmoltsstrjitte Harkema - 9m
Windrichting Dak perceel Warmoltsstrjitte Harkema - 9m
Neerslag Dak perceel Warmoltsstrjitte Harkema - 8m
Luchtdruk Locatie op bodemniveau (1.50M)
Temperatuur - Buiten Schaduwlocatie op bodemniveau (1.50M)
Temperatuur - Wind Dak perceel Warmoltsstrjitte Harkema - 9m

Exacte GPS locatie weerstation:
Latitude: 53.11 (Noord)
Longitude: 6.8 (Oost)
Hoogte: +/- 2.5 meter (bron: http://www.ahn.nl/postcodetool Hoe hoog woont u? )

Deze website en de koppelde informatietoevoer wordt u aangeboden door de Harkemaster Courant.

Het weerstation van Harkema wordt aangestuurd met een weerstation welke om de 20 minuten de actuele weerinformatie opslaat een doorstuurt naar deze website. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van weercomputer met geavanceerde software (WSWin/PC-Wetterstation) welke de weerrapporten samenstelt en gereed maakt voor publicatie op déze en andere websites. Zo worden onze weergegevens doorgestuurd naar diverse meteo verzamelpunten over de hele wereld, zie bijvoorbeeld http://www.awekas.at Vanaf januari 2010 zijn we ook aangesloten op HetweerActueel.nl welke onze gegevens ook doorstuurt aan het KNMI en Meteo Consult.


These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Google
  • Hyves
  • LinkedIn
  • Live
  • MySpace
  • Twitter