Uitnodiging voor huiseigenaren in Harkema.

Februari 14, 2013

Uitnodiging voor mensen met een particuliere woning van voor 1985! Duorsum Dwaande mei wenjen in Harkema Achtkarspelen steek(t) energie in besparen!

Een goed geïsoleerde woning wordt comfortabeler en stijgt in waarde, terwijl de woonlasten dalen. Dat is prettig voor uzelf, maar ook voor het milieu. Het is echter vaak lastig om uit te zoeken bij wie u waarvoor terecht kunt, wat de beste maatregelen zijn en wat het uiteindelijk gaat kosten.

lees verder »

Het gaat goed met DeHarkema.nl

Februari 14, 2013

Sinds de start in Oktober 2011 gaat het erg goed met de bekendheid van onze website www.deharkema.nl via onze Twitter en Facebook account verspreiden wij effectief de geplaatste informatie verder dan alleen via onze website. Hiermee hebben wij een enorm bereik in Harkema maar ook in de wijde omtrek.

lees verder »

Opening nieuwe Poiesz supermarkt.

Februari 13, 2013


In het nieuwe centrumplan van Harkema werd vandaag de nieuwe Poiesz supermarkt feestelijk geopend. Naast het bijgaande filmpje zijn er ook foto's beschikbaar.

lees verder »

Sport- en spelinstuif voor kinderen in de voorjaarsvakantie

Februari 13, 2013

De gemeentelijke sportstimulering organiseert in de voorjaarsvakantie een sport- en spelinstuif op dinsdag 19 februari van 13.30 tot 15.30 in sporthal De Fûgelkamp te Harkema.

lees verder »

Vandaag laatste dag Poiesz in oude gebouw.

Februari 9, 2013

Vandaag, zaterdag 9 februari 2013 is de laatste dag dat de supermarkt Poiesz geopend is op de oude locatie aan de Warmoltsstrjitte.

lees verder »

Joram Smits kiest voor Harkemase Boys

Februari 8, 2013
Stichting Sponsorgroep Harkemase Boys heeft haar eerste nieuwe aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. Joram Smits (21 jaar), nu nog spelend voor SC Joure, kon kiezen uit de clubs uit Sneek, maar kiest uiteindelijk om in het seizoen 2013/2014 voor Harkemase Boys uit te komen.
 
lees verder »

wedstrijdverslag Harkemase Boys - Nunspeet (1-0)

Februari 2, 2013

Harkemase Boys boekte zaterdagmiddag een zwaarbevochten overwinning op Nunspeet. Hoewel het spel niet altijd goed was, waren de drie punten wel meer dan verdiend voor de thuisploeg. Nunspeet had weinig in te brengen, maar hoop houden omdat Harkemase Boys lange tijd de kansen niet afmaakte. Heine Uuldriks maakte in de 71e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd. Daarna moest Harkemase Boys met negen man stand houden vanwege rode kaarten voor Harvey Bischop en Jelmer Slager, maar dat lukte.

lees verder »

Even voorstellen: zanggroep Hiel Gewoan ût harkema.

Januari 28, 2013

Mogen wij ons even aan u voorstellen: Wij zijn zang en muziek groep “Hiel Gewoan” uit het Friese Harkema .Onze zanggroep is onstaan vanuit de Gereformeerde kerk in Harkema. Wij zingen hoofdzakelijk christelijke liederen die wij ten gehore willen brengen in evangelisatie bijeen komsten, bejaarde huizen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen, kerken enz.

lees verder »

Centrale startpagina DeHarkema.nl | Help ons verder...

Januari 27, 2013

Wij als redactie van DeHarkema proberen één centraal informatiepunt te creëren via de website www.deharkema.nl Onze doelstelling is dat inwoners van Harkema optimaal geïnformeerd moeten kunnen worden via één centrale informatiebron. Dus alle verenigingen, stichtingen, instellingen en bedrijven met ieder hun losse websites moeten eigenlijk overzichtelijk te vinden zijn via DeHarkema.nl, en ook hun nieuws en informatie doorsturen naar de redactie, zodat iedereen in Harkema e.o. op elk moment van de dag hier kennis van nemen.


lees verder »

Recreatie wedstrijd Hercules Harkema

Januari 26, 2013

Op woensdag 13 februari aanstaande houden we in samenwerking met Turnlust Drogeham en Set 'm op Augustinusga een recreatie wedstrijd. De kinderen van de nivo's R1,R2 en R3 doen hier aan mee. Ieder kind is ingedeeld naar eigen nivo, bij kinderen van hetzelfde geboortejaar (de categorie.)

Lees verder op: http://www.hercules-harkema.nl/2013/01/27/recreatie-wedstrijd

lees verder »

Vandaag schaatwedstrijden voor de jeugd

Januari 25, 2013

Op de ijsbaan in Harkema was het vanmiddag een drukte van belang. Kinderen van de twee lokale basisscholen werden uitgedaagd in enkele heuse schaatswedstrijden. Fotograaf Fokke Ophuis heeft hiervan een fotoverslag gemaakt.

lees verder »

Minsken, It giet oan!

Januari 22, 2013

Ze hebben er hard voor gewerkt, dit ploegje Harkemaster IJsmeesters. De baan is inmiddels schoongeveegd zodat a.s. vrijdagmiddag vanaf 13:00 uur schaatswedstrijden kunnen worden gehouden.

Foto: Fokke Ophuis

lees verder »