Gymnastiekvereniging Hercules geeft les in buitenlucht

Mei 23, 2020
Training Hercules

Steeds meer (jeugd)leden van de diverse sportclubs die Harkema rijk is hebben hun trainingen weer opgepakt. Natuurlijk met de nodige aanpassingen in verband met het Coronavirus. Ook gymnastiekvereniging Hercules Harkema heeft het trainingsschema aangepakt. Elke woensdag worden er nu een aantal buitenlessen georganiseerd. Al veel leden hebben enthousiast hieraan meegedaan.

lees verder »

Geen Harkemaster Courant i.v.m. Corona.

Maart 30, 2020

Helaas heeft het redactieteam moeten besluiten, dat we de komende editie (68) van de Harkemaster Courant annuleren. Dit als gevolg van de nieuwe corona covid-19 crisis

lees verder »

Richtlijnen Apotheek Harkema

Maart 18, 2020
Er zijn wat onduidelijkheden omtrent de dienstverlening van de Apotheek in Harkema.

Herhaalrecepten kunt u op dit moment niet inleveren via de gebruikelijke weg. D.m.v. Uitgeknipte etiketten inleveren in de bus . U moet op dit moment via de volgende website uw herhaalmedicatie doorgeven. U krijgt dan vanzelf bericht wanneer uw medicatie klaar staat.


Bent u niet in staat om internet te gebruiken, dan kunt u voor meer informatie bellen naar de Apotheek in Harkema via nummer 0512 362737

Op dit moment is de dienstverlening vertraagd. Wij verzoeken u op tijd herhaalrecepten in te leveren en niet te wachten tot het laatste moment.

Recepten uitgegeven via een Arts kunnen via de gebruikelijk weg worden afgehaald in de Apotheek.

Voor de rest gelden in de Apotheek nog speciale hygiëne maatregelen, deze kunt u hier terugvinden: https://www.benuapotheek.nl/nieuws/het-nieuwe-coronavirus
lees verder »

AANGEPASTE ZORGVERLENING HUISARTSENPRAKIJK HET HOMEER

Maart 16, 2020

Beste patiënten,


Door de ontwikkelingen die plaatsvinden m.b.t. de verspreiding van het Corona-virus (COVID-19) delen wij u mede dat de huisartsenzorg aangepast wordt. Dat betekent dat er vanaf komende maandag 16 maart in onze praktijk, evenals in andere huisartsenpraktijken, aanpassingen in de zorgverlening zullen plaatsvinden.

Dit vraagt van u en van ons een andere houding; dit voor zowel uw als onze gezondheid.

Graag vragen wij u om, in ons aller belang, aan onze verzoeken gehoor te willen geven.

lees verder »

Afgelastingen in Harkema

Maart 13, 2020

Vanwege het coronavirus gaan alle sportwedstrijden en kerkdiensten voor in ieder geval het resterende deel van de maand maart niet door. Daarnaast zijn een aantal andere evenementen, open dagen e.d. ook afgelast. Deze lijst zal in de loop van de tijd langer worden. Heeft u een evenement dat niet door gaat? Reageer hieronder of mail ons op redactie@deharkema.frl

lees verder »

AFGELAST!! Open dag op basisscholen de Wynroas en 't Holdersnest

Maart 9, 2020

LET OP!!  Open dag beide basisscholen afgelast ivm Corona. 

Woensdag 18 maart is er op de Harkemaster basisscholen CBS De Wynroas en ´t Holdersnest een open dag. Meer informatie is te vinden op beide bijgevoegde afbeeldingen, op de websites van de scholen en in de Harkemaster Courant die vanaf woensdag weer bezorgd wordt.

lees verder »

Topprestatie van dorpgenote Grietje Jager

Maart 7, 2020
Grietje Jager

De achttienjarige Grietje Jager uit Harkema is uitgeroepen tot beste bedrijfsadministrateur van Nederland. Deze geweldige prijs won zij bij Skills The Finals, de Nederlandse Kampioenschappen van het MBO. 

lees verder »

Nederlands of internationaal kampioen uit Harkema opgelet

Februari 28, 2020

Op 25 maart wil het Plaatselijk Belang graag weer alle Nederlands of internationaal kampioenen uit Harkema huldigen. Ben jij of zijn jullie Nederlands of internationaal kampioen geworden? Meld jezelf of jullie dan aan voor 20 maart via secretaris.pb@deharkema.frl

lees verder »

TOANIELFERIENING “HARKJEMAR“ SPILET: MEMMEN BY IT STE

Februari 25, 2020

Toanielferiening Harkjemar Harkema is der klear foar: freed 28 en saterdei 29 febrewaris spielje sie foar jo Memmen by it stek yn Café de Klok om 20.00 oere.

Memmen by it stek giet oer de memmen dy´t by it stek van ´t skoalleplein stean te praten. Mar wat soenen dy memmen no beprate.

lees verder »

Heideruters Fries kampioen in Harich

Februari 17, 2020
Fries kampioenen

In Harich werden afgelopen weekend de Friese Kampioenschappen gehouden, waaraan ook amazones van Psv De Heideruiters meededen.

lees verder »

Tiental Harkema-Opeinde knokt zich in thriller langs VIOD

Februari 17, 2020
VIOD - Harkema-Opeinde

Harkema-Opeinde is weer een driepunter rijker. In een vermakelijke, maar niet al te beste partij versloegen de Harkemasters VIOD met 2-3. De zege was knap omdat deze in ondertal werd behaald. In de 67ste minuut, bij een 1-1 score, werd het elftal van trainer Jan van Dijk tot een tiental gereduceerd toen Hille Postma zijn tweede gele kaart kreeg voorgeschoteld. Een tot dan toe onrustig spelend Harkema-Opeinde stroopte de mouwen nog eens extra op. In numerieke minderheid werd er in een hectische slotfase zo een terechte overwinning over de streep getrokken.

lees verder »

Verkeerde editie gedrukt en verspreid!

Februari 12, 2020

Beste mensen. Helaas is de januari editie nogmaals gedrukt en half verspreid in Harkema e.o. Vanaf a.s. vrijdag wordt de nieuwste editie verspreid. Het is afhankelijk van het weer en natuurlijk onze trouwe bezorgers dat alles wordt bezorgd. Wij vragen hiervoor uw begrip! Wilt u zo snel mogelijk de krant lezen, dit kan nu al online of vanaf a.s vrijdag af te halen bij de krant. (Warmoltsstrjitte 67-k) (liggen dan buiten onder het portaal)

lees verder »