Verkeerde editie gedrukt en verspreid!

Februari 12, 2020

Beste mensen. Helaas is de januari editie nogmaals gedrukt en half verspreid in Harkema e.o. Vanaf a.s. vrijdag wordt de nieuwste editie verspreid. Het is afhankelijk van het weer en natuurlijk onze trouwe bezorgers dat alles wordt bezorgd. Wij vragen hiervoor uw begrip! Wilt u zo snel mogelijk de krant lezen, dit kan nu al online of vanaf a.s vrijdag af te halen bij de krant. (Warmoltsstrjitte 67-k) (liggen dan buiten onder het portaal)

lees verder »

Kinderactiviteiten Spitkeet in voorjaarsvakantie

Februari 11, 2020
De Spitkeet

Van 18 tot en met 21 februari opent openluchtmuseum ´De Spitkeet´ haar deuren voor kinderen en hun pakes, beppes, ouders en/of verzorgers. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis entree ´op vertoon van een volwassene´.

lees verder »

Harkema-Opeinde zet lastig V en V'68 opzij

Februari 9, 2020
Harkema-Opeinde - V en V'68

Harkema-Opeinde verlengde de ongeslagen reeks dit weekeinde tot elf wedstrijden. De thuiswedstrijd tegen V en V'68 werd door de Harkemasters met 3-1 gewonnen. De overwinning was er eentje in de categorie 'zwaarbevochten'. Ondanks de lage klassering bewees V en V de beschikking te hebben over een heel aardig elftal. De Garipers waren in de eerste helft zelfs geruime tijd de bovenliggende partij. Uiteindelijk gaven de doortastendheid en de wilskracht aan thuiszijde de doorslag.

lees verder »