Nederlands of internationaal kampioen uit Harkema opgelet

Februari 28, 2020

Op 25 maart wil het Plaatselijk Belang graag weer alle Nederlands of internationaal kampioenen uit Harkema huldigen. Ben jij of zijn jullie Nederlands of internationaal kampioen geworden? Meld jezelf of jullie dan aan voor 20 maart via secretaris.pb@deharkema.frl

lees verder »

TOANIELFERIENING “HARKJEMAR“ SPILET: MEMMEN BY IT STE

Februari 25, 2020

Toanielferiening Harkjemar Harkema is der klear foar: freed 28 en saterdei 29 febrewaris spielje sie foar jo Memmen by it stek yn Café de Klok om 20.00 oere.

Memmen by it stek giet oer de memmen dy´t by it stek van ´t skoalleplein stean te praten. Mar wat soenen dy memmen no beprate.

lees verder »

Heideruters Fries kampioen in Harich

Februari 17, 2020
Fries kampioenen

In Harich werden afgelopen weekend de Friese Kampioenschappen gehouden, waaraan ook amazones van Psv De Heideruiters meededen.

lees verder »

Tiental Harkema-Opeinde knokt zich in thriller langs VIOD

Februari 17, 2020
VIOD - Harkema-Opeinde

Harkema-Opeinde is weer een driepunter rijker. In een vermakelijke, maar niet al te beste partij versloegen de Harkemasters VIOD met 2-3. De zege was knap omdat deze in ondertal werd behaald. In de 67ste minuut, bij een 1-1 score, werd het elftal van trainer Jan van Dijk tot een tiental gereduceerd toen Hille Postma zijn tweede gele kaart kreeg voorgeschoteld. Een tot dan toe onrustig spelend Harkema-Opeinde stroopte de mouwen nog eens extra op. In numerieke minderheid werd er in een hectische slotfase zo een terechte overwinning over de streep getrokken.

lees verder »

Verkeerde editie gedrukt en verspreid!

Februari 12, 2020

Beste mensen. Helaas is de januari editie nogmaals gedrukt en half verspreid in Harkema e.o. Vanaf a.s. vrijdag wordt de nieuwste editie verspreid. Het is afhankelijk van het weer en natuurlijk onze trouwe bezorgers dat alles wordt bezorgd. Wij vragen hiervoor uw begrip! Wilt u zo snel mogelijk de krant lezen, dit kan nu al online of vanaf a.s vrijdag af te halen bij de krant. (Warmoltsstrjitte 67-k) (liggen dan buiten onder het portaal)

lees verder »

Kinderactiviteiten Spitkeet in voorjaarsvakantie

Februari 11, 2020
De Spitkeet

Van 18 tot en met 21 februari opent openluchtmuseum ´De Spitkeet´ haar deuren voor kinderen en hun pakes, beppes, ouders en/of verzorgers. Kinderen tot en met twaalf jaar hebben gratis entree ´op vertoon van een volwassene´.

lees verder »

Harkema-Opeinde zet lastig V en V'68 opzij

Februari 9, 2020
Harkema-Opeinde - V en V'68

Harkema-Opeinde verlengde de ongeslagen reeks dit weekeinde tot elf wedstrijden. De thuiswedstrijd tegen V en V'68 werd door de Harkemasters met 3-1 gewonnen. De overwinning was er eentje in de categorie 'zwaarbevochten'. Ondanks de lage klassering bewees V en V de beschikking te hebben over een heel aardig elftal. De Garipers waren in de eerste helft zelfs geruime tijd de bovenliggende partij. Uiteindelijk gaven de doortastendheid en de wilskracht aan thuiszijde de doorslag.

lees verder »