Harkema-Opeinde ook met ruime cijfers langs Opende

Januari 27, 2020
Harkema-Opeinde - Opende

Harkema-Opeinde lijkt goed te hebben overwinterd. De eerste competitiewedstrijd na de winterstop, de streekderby tegen Opende, werd in een ruime 4-0 zege omgezet. Een dominant startend Harkema had al binnen het kwartier tweemaal afgedrukt. Hoewel er aan het einde van de eerste helft en het begin van de tweede helft even iets minder werd gespeeld, kwam deze voorsprong nimmer in gevaar. Pas toen de marge al was opgelopen tot vier treffers, maakten de bezoekers nadrukkelijk aanspraak op een doelpunt.

lees verder »

Marten Mudstra van Hercules wordt 3de in Stiens

Januari 27, 2020
Marten Mudstra

Zaterdag was in Stiens de eerste plaatsings wedstrijd turnen voor heren. Via deze wedstrijd konden turners zich plaatsen voor de districtsfinale. Hercules Harkema was aanwezig met meerdere deelnemers.

lees verder »

Heideruters in de prijzen in Roden

Januari 27, 2020
Rianne van der Tuin en Kahlua

Afgelopen weekend vond er in Roden een springwedstrijd plaats. De Heideruters waren uiteraard ook van de partij.

lees verder »

Red levens in jouw buurt en word burgerhulpverlener

Januari 16, 2020
Wordt burgerhulpverlener

Binnen onze gemeente zijn er nog niet voldoende (geregistreerde) burgerhulpverleners. Maar deze hebben we wel nodig! Daarom doen wij als Dorpsbelangen een oproep aan onze inwoners. In samenwerking met de gemeente bieden wij een cursus reanimeren aan. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Wel vragen wij om je na afloop van de cursus aan te melden als burgerhulpverlener.

lees verder »