Knallende afsluiting 2019 carbidteam Harkema

December 27, 2019

Dinsdag is het oudejaarsdag en het is inmiddels een bekende traditie dat Carbidteam Harkema dan groots uitpakt in het weiland naast de ijsbaan. Naast het traditiegetrouw carbidschieten, staat er ook dit jaar staat een tent waar lokale artiesten komen optreden en een drankje gedronken kan worden. Kortom, het beloofd weer een zeer gezellige dag te worden met jong en oud!

lees verder »

Enquete energietransitie Achtkarspelen

December 13, 2019
Enquete

Ingestuurd door de gemeente:
Hoe belangrijk vind je verduurzaming? Maak je je zorgen over het klimaat of over de overstap naar aardgasvrij wonen? Hoe denk je over windmolens en zonneparken in de gemeente? Hoe wil je geïnformeerd worden over de energietransitie? Laat het ons weten!

lees verder »

Harkemase Boys en Hans de Jong na dit seizoen uit elkaar

December 2, 2019
Hans de Jong

Harkemase Boys gaat na dit seizoen niet verder met hoofdtrainer Hans de Jong. De Jong is bezig aan zijn eerste seizoen op De Bosk en heeft een aflopend contract. De club gaat voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De trainers, de rest van de staf én de spelersgroep hebben uitgesproken dat ze volop gemotiveerd zijn om de rest van dit seizoen optimaal te presteren en succesvol af te sluiten.

lees verder »

Heideruters in de prijzen op verschillende concoursen

December 2, 2019
Dineke Veenstra en Double Trouble

Afgelopen donderdag werd er een concours verreden in de HJC manege in Tolbert.
Ciska Bakker deed mee met Sun chip en reed naar de 1e prijs in de klasse BB.
Dineke Veenstra was aanwezig met Anjershof Peggy, ook zij gingen met een 1e prijs (in de klasse L) naar huis.
Cristina van der Tuin won met Highflyer een 1e prijs in de klasse M.

lees verder »

Harkema Opeinde is koploper RWF de baas

December 1, 2019
Harkema-Opeinde - RWF

Harkema-Opeinde doet weer mee in klasse 4B. Die conclusie is na zaterdagmiddag gerechtvaardigd. De wijze waarop de groengele brigade het tot zaterdag ongeslagen RWF naar het eerste verlies speelde, was indrukwekkend. De gevallen koploper kreeg in Harkema geen poot aan de grond en mocht niet klagen dat het bij 1-0 bleef. Met een achterstand van vier punten op de kopploegen is bij de Harekieten de blik nadrukkelijk naar boven gericht.

lees verder »