Heideruters in de prijzen op verschillende disciplines

November 26, 2018
Jody Bakker en Gouveneur

Jade Bolhuis was woensdag op dressuurwedstrijd in Noord Sleen.
Met haar pony Zenna reed ze naar de 1e prijs in de b dressuur.
De jury beloonde de proeven met 185 en 189 punten.
Met haar pony Dorien startte ze in de L2 waar ze ook naar de 1e prijs reed.
Die proef werd beloond met 191 punten.

lees verder »

Harkema-Opeinde knokt zich langs V en V’68

November 25, 2018
Harkema-Opeinde - V en V'68

Het leek zaterdagmiddag aanvankelijk allemaal fout te gaan voor Harkema-Opeinde. In de warming-up voor aanvang van het duel tegen V en V'68 viel Hilbrand Benedictus geblesseerd uit. Toen de wedstrijd eenmaal begonnen was, sloegen de gasten na een een halfuur toe. Dat een tweede helft soms totaal kan verschillen van de eerste, bleek op De Bosk. Na de pauze trokken de Harkemasters de partij op wilskracht naar zich toe. Wederom was de 88ste minuut heilig. Leverde een goal in die minuut vorige week in Oudwoude nog een punt op, dit weekeinde was het genoeg om V en V met 2-1 te kloppen.

lees verder »

Harkema-Opeinde en Willem Schokker na dit seizoen uit elkaar.

November 21, 2018
Willem Schokker

In goed overleg hebben de Technische Commissie van Harkema-Opeinde en hoofdtrainer Willem Schokker besloten het lopende contract niet te verlengen. Dat betekent dat er na dit seizoen een einde komt aan het driejarig verblijf van de oefenmeester in Harkema.

lees verder »

Grote prijzenslag voor De Heideruters

November 19, 2018
Joke Bakker en Ella,s choice

Donderdag was er een concours in de HJC manege in Tolbert.

lees verder »

Harkema-Opeinde koestert punt bij WTOC

November 18, 2018
WTOC - Harkema-Opeinde

Harkema-Opeinde heeft In Oudwoude een 2-2 gelijkspel behaald tegen WTOC. Aan Harkemaster zijde werd het punt beschouwd als het maximaal haalbare. Hoewel de beide WTOC-doelpunten in de categorie 'weg-gevertje' vielen, had de thuisploeg over het geheel een overwicht en betere kansen. Zo werd er onder andere een strafschop gemist. Daarnaast kwam de gelijkmaker van Wilbert Huitema pas in de 88ste minuut tot stand. Met het behaalde punt houdt Harkema de vijf staartploegen onder zich. Het blijft dringen geblazen onderin de vierde klasse B.

lees verder »

Heideruters nemen dit weekend zeven 1e prijzen mee naar huis

November 12, 2018
Jade Bolhuis die dit weekend drie 1e prijzen mee naar huis kon nemen

Woensdag was Amarens van der Wal op wedstrijd in Emmen. Ze reed met Dreamboy naar een 2e prijs in de klasse L1 dressuur.

lees verder »

Opening ’t Blommenhoekje

November 11, 2018
’t Blommenhoekje

Vanaf vrijdag 23 november staan wij voor u klaar in het nieuwe Blommenhoekje op de Warmoltsstrjitte 43. 
Vanaf 10.00 uur kunt u een kijkje nemen onder het genot van een hapje en een drankje. Ook kunt u profiteren van een aantal opening-acties. Zo staan er voor de eerste 25 betalende klanten een gratis koffie boeketje klaar en verloten we 2 cadeau bonnen t.w.v. € 20,-

lees verder »

Klinkende overwinning Harkema-Opeinde tegen Oostergo

November 11, 2018
Harkema-Opeinde - Oostergo

Harkema-Opeinde heeft zich uitstekend hersteld van de uitglijder in Kootstertille. In Oostergo had "De Heide" een ideale sparringpartner om het vertrouwen tegen op te vijzelen. De kleibewoners kwakkelen al enkele weken en lieten het na de tweede tegentreffer op De Bosk finaal lopen. Harkema kon vrij eenvoudig uitlopen naar een geenszins geflatteerde 6-0 overwinning. De doelpuntenproductie in de eerste zes competitiewedstrijden werd zo in 90 minuten tijd verdubbeld.

lees verder »

Feestelijke opening kapsalon " Kaam & Skjirre "

November 9, 2018
Tinie Pander

Iedereen is Zaterdag 1 december van 11.00 tot 16.00 uur van harte welkom om samen met mij mijn kapsalon feestelijk te openen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u gezellig kennis maken met mij en mijn nieuwe kapsalon aan de Nije wei 45 in Harkema. 
Mijn gehele kapsalon is rolstoel toegankelijk. (zo ook het toilet) U kunt vanaf vandaag een afspraak maken !

lees verder »

Harkema-Opeinde 45+ opnieuw kampioen

November 6, 2018
Harkema-Opeinde 45+

Voor het tweede jaar op rij zijn de veteranen van Harkema-Opeinde kampioen worden van de najaarscompetitie. In een competitie met de 45+-teams van Boornbergum en Blue Boys verspeelden de groengelen geen enkel punt. Het doelsaldo van 24 voor en 1 tegen spreekt boekdelen.

lees verder »

Heideruters in de prijzen

November 5, 2018
Ciska Bakker en Flugel

Jade Bolhuis was op wedstrijd in Noord Sleen.
Met pony Dorien reed ze naar twee 1e prijzen in de L1 dressuur.

lees verder »

Harkema-Opeinde roemloos ten onderen

November 4, 2018
Kootstertille - Harkema-Opeinde

Harkema-Opeinde is er niet in geslaagd de onderste regionen van de vierde klasse B achter zich te laten. In Kootstertille werd met 3-1 verloren. Over het geheel toonde de thuisploeg in deze streekderby nadrukkelijker de wil om te winnen. Wat kansen betreft, waren de verhoudingen in evenwicht. Terwijl Kootstertille halve mogelijkheden vanuit de lastigste hoeken tot doelpunt promoveerde, slaagde Harkema er niet in enkele uitgelezen mogelijkheden te benutten. Tekenend was het dat het Harkemaster doelpunt op naam kwam van een Kootstertille-verdediger.

lees verder »