Verslag Jaarlijkse ledenvergadering Plaatselijk Belang Harkema

Maart 31, 2016
Woensdagavond 30 maart was de jaarlijkse ledenvergadering van Plaatselijk Belang Harkema.

Na de opening en het doornemen van het zakelijke gedeelte werd de panne dit jaar uitgereikt aan Willem Weening. Willem Weening is al ruim 23 jaar vrijwilliger bij de Spitkeet, hij is hier dan ook bijna dagelijks aanwezig, hier is hij timmerman, oliebolbakker, horecamedewerker, speelt voor kerstman enz. Kortom , hij heeft een zeer grote rol gespeeld in de ontwikkeling en bouw van huisjes op het Themapark. 

lees verder »

Kermis weer los in Harkema

Maart 30, 2016

De voorjaarskermis is in Harkema weer van start gegaan.

lees verder »

Succesvolle Open Dagen Drok Dwaande

Maart 20, 2016
Open Dagen Drok Dwaande succes.

Het was weer een groot succes, de open dagen van Drok Dwaande. We willen iedereen bedanken die een kijkje heeft genomen. Het was een gezellige boel. Vele bekenden maar ook veel nieuwe gezichten. De winkel rook heerlijk naar de vers gebakken cake en was helemaal aangekleed in de paassfeer. We hebben verscheidene rondleidingen gegeven en verteld over onze plannen. Daarmee zijn wij ‘Drok Dwaande’!

lees verder »

Joram Smits verlaat Harkemase Boys

Maart 14, 2016
foto van Smits in actie tegen SVZW, van afgelopen zaterdag. Bronvermelding foto: Cornelis Bezema
HARKEMA - Joram Smits vertrekt na het huidige seizoen bij Harkemase Boys. De 24-jarige aanvaller kwam in de zomer van 2013 over van SC Joure. Smits studeerde kortgeleden af aan de Hanzehogeschool in Groningen en is vervolgens direct begonnen aan een uitdagende baan. Smits wil wel blijven voetballen en gaat de komende periode kijken hoe hij zijn werk met voetbal gaat combineren. Het is nog niet bekend bij welke club hij dat gaat doen.
lees verder »

NL doet bij de Spitkeet

Maart 13, 2016

Afgelopen zaterdag 12 maart, werd er onder het mom van NL Doet! een grote schoonmaak gehouden bij Themapark de Spitkeet te Harkema. Vele vrijwilligers staken handen uit de mouwen zodat het park op 1 april weer schoon en netjes open kan gaan.

lees verder »