puntFRL in première

Januari 29, 2015

Om de tweede extensie van Nederland onder de aandacht te brengen, is er een .frl-film ontwikkeld die laat zien waar Fryslân voor staat. Deze 60 seconden spot wordt op 2 februari driemaal uitgezonden op Nederland 1, waaronder in het blok voor het Achtuurjournaal. Wij weten zeker dat heel Friesland hier trots van wordt! Aldus Team puntFRL.

lees verder »

Sneeuwpret ook op de Harkema.

Januari 24, 2015

Vanmorgen een grote verrassing, het was helemaal wit buiten! De kinderen hebben duidelijk dikke pret. Eindelijk de langverwachte sneeuw en het mooiste, het plakt. Dus je kunt er mee sneeuwballen gooien en de meeste bijzondere sneeuwpoppen mee maken.

lees verder »

Pieter de Haan na trouwe inzet van 45 jaar gehuldigd

Januari 17, 2015
Nadat Pieter in het zonnetje werd gezet en enkele cadeaus werden aangeboden barste het feest los. Met een heuse polonaise vierden de mensen van club onder het genot van een hapje en een drankje met Pieter dit welverdiende jubileum.

Afgelopen zaterdag werdPieter de Haangehuldigd in de kantine van de Harkemase Boys. De zichtbare ontdane Pieter genoot zichtbaar van dit gebaar. Pieter zet zich al 45 jaar jaar in bij de Harkemase Boys. Reden dat hier niet ongemerkt aan voorbij moest worden gegaan.

lees verder »

Snertkuier prima geslaagd.

Januari 6, 2015

Zaterdag 3 januari 2015 organiseerde wandelvereniging Willen Is Kunnen uit Drachten in samenwerking met de v.v. Harkema-Opeinde en Restaurant de Leijen een snertkuier waaraan in totaal 572 mensen hebben deelgenomen.

lees verder »

Na het feestje moet je ook opruimen…

Januari 2, 2015
Op de foto: Boer Peter van Santen uit Drogeham.

De jeugd heeft afgelopen oud en nieuw veel plezier beleefd op het stukje land naast de ijsbaan in Harkema. Naast het carbitschieten werd er ook een vreugdevuur ontstoken. Vandaag is boer Peter van Santen uit Drogeham druk bezig om de rommel die op straat is gevallen weer netjes op te ruimen. Ook zal de jeugd aankomende dagen de rommel op het land nog gaan opruimen.

lees verder »

Nieuwjaarsduik 2015

Januari 1, 2015
Nieuwjaarsduik bij Paveljoen De Leijen

Ondanks de kou en de frisse wind werden enkele liefhebbers niet tegengehouden om de Nieuwjaarsduik bij Paveljoen De Leijen te houden. Ook inwoners uit ons dorp deden mee.

lees verder »