Paaseieren zoeken bij de Spitkeet.

April 21, 2014

Zo’n 800 bezoekers brachten 2e Paasdag door bij de Spitkeet om eieren met hun kinderen te zoeken. Naar verluidt waren er aan het eind van de middag geen eieren meer. Ook konden de kinderen hun eigen brood bakken, werden zij geschminkt en kon men zien hoe vroeger een fluitje werd gemaakt van bomentakken.

lees verder »

Sinoan? Vlaguit!

April 16, 2014

We hebben erg veel reacties gehad op de feestweek vlag welke afgelopen vrijdag bij ons werd bezorgd. Het zou inderdaad prachtig zijn als heel Harkema met de feestweek een vlag uit gaat hangen. Daarom hebben we inmiddels vlaggen besteld.

lees verder »

Joure-duo naar Harkemase Boys

April 16, 2014
Doelman Andre Zeldenthuis en middenvelder Martijn Dijk spelen volgend seizoen voor Harkemase Boys. De twee spelers komen over van zondaghoofdklasser SC Joure.
lees verder »

Verslag D.I.O. - Harkema

April 13, 2014

In een knotsgekke wedstrijd waar fout op fout en kans op kans werden gestapeld was het een wonder dat er na het laatste fluitsignaal van de goed leidende R. Wuite uit Heerenveen nul doelpunten op het scorebord stonden genoteerd. Beide elftallen maar vooral de gasten uit Harkema misten de ene na de andere honderd procent mogelijkheden om de score te openen.

lees verder »

wedstrijdverslag Berkum - Harkemase Boys

April 12, 2014

Harkemase Boys heeft vanmiddag volledig verdiend met 3-0 verloren van Berkum. In de eerste helft waren de Boys nog wel sterker, maar veel kansen werden er niet gecreëerd. Berkum kwam op 1-0 door een doelpunt van Jerrol Poot. Na rust liep Berkum vrij eenvoudig uit naar 3-0 tegen een slap spelend Harkemase Boys.

lees verder »

Een brief aan alle gescheiden ouders!

April 8, 2014

Met deze brief willen wij jullie laten weten hoe wij ons voelen. ‘ Wij ’ zijn de 70.000 kinderen per jaar die op
een dag te horen krijgen dat hun ouders uit elkaar gaan. Op die dag stort onze wereld in. Alles wat veilig en
vertrouwd was wordt ineens anders. Veel van ons moeten verhuizen, naar een andere school, wennen aan jullie nieuwe liefdes en in het ergste geval 1 van de ouders heel erg missen. En dat doet pijn...

lees verder »

Braderie Harkema Maandag 7 April.

April 7, 2014

Vandaag, maandag 7 april werd er in Harkema weer een braderie georganiseerd. Helaas was het dreigende weer wellicht de reden dat er dit keer niet zoveel opkomst was als voorheen. Desalniettemin was het weer gezellig en zeker reden voor herhaling.

lees verder »

Opening gezondheidscentrum Wâldsoarch

April 5, 2014

Vandaag werd de officiële opening gevierd van het nieuwe gezondheidscentrum. Sinds januari van dit jaar zijn de huisartsen, fysiotherapeuten en Apotheek gevestigd in het nieuwe gebouw.

FILMPJE VAN DE OPENING

lees verder »

Gezellig! Er is weer Kermis in Harkema

April 4, 2014

Komt u ook? Het is weer gezellig kermis in Harkema. Kijk verder voor meer foto's.

lees verder »

Durk en Oebele beide 25 jaar muzikant.

April 1, 2014

Zaterdag 22 maart zijn Durk Dam en  Oebele van der Veer in het zonnetje gezet tijdens het jaarlijkse voorjaarsconcert van ’t Heideblomke. De heren zijn al op jonge leeftijd bij ’t Heideblomke begonnen, zo rond hun 8e verjaardag.  Allebei hebben ze nog van Hendrik Nicolai les gehad.

lees verder »