Grote drukte rommelmarkt Stûken/Kammingastrjitte

Augustus 31, 2013

Ook dit jaar was het weer gezellig druk op de rommelmarkt aan de Stûken / Kammingastrjitte.

lees verder »

Harkema-Opeinde wint ook tweede bekerduel

Augustus 30, 2013

Na de prima overwinning op het Drachtster O.N.B. moest de v.v. Harkema-Opeinde het op donderdag opnemen tegen vierde klasser O.D.V. uit Wijnjewoude dat zijn eerste wedstrijd met 1 – 3 had verloren van Roden. Na een moeizame eerste helft werd het in het tweed bedrijf toch nog een ruime overwinning voor de thuisclub 7 – 1 werd de eindstand.

lees verder »

Sloop oud huis aan de betonwei met veel historie.

Augustus 29, 2013

Onlangs is er door het Harkemaster bedrijf M.A.S.K. begonnen met de sloop van de woning van Hans en Harma de Haan. De familie de Haan is er in december 2002 komen te wonen en hebben later achter de woning een nieuw huis gebouwd. De woning deed dan ook dienst als noodwoning.

lees verder »

Tentsamenkomst in Harkema

Augustus 27, 2013

Zondagavond is er in de feesttent op sportpark de Bosk in Harkema een evangelisatiebijeenkomst. Brasband “It Heideblomke” zal deze avond spelen.

lees verder »

HARKEMA-OPEINDE VERRAST O.N.B. IN BEKER 1 – 2.

Augustus 25, 2013

In een wedstrijd welke niet altijd even goed was maar waarin de spanning veel vergoede heeft derde klasser Harkema-Opeinde het het vorig seizoen uit de eerste klas gedegradeerde O.N.B. uit Drachten op een gevoelige nederlaag getrakteerd. Waren de Drachtsters vorige week zondag in de finale van het Outdoor Cross Karting voetbal toernooi nog de bovenliggende partij door met 1 – 2 van Harkema-Opeinde te winnen ditmaal trokken de bezoekers met dezelfde eindstand aan het langste eind.

lees verder »

Drukke fietstocht Spitkeet

Augustus 24, 2013

Het weer zat mee, het was een drukte van belang bij Themapark de Spitkeet. Ruim 300 fieters deden mee aan de tocht van 34 km die was uitgezet. Ook deed er een groep wandelaars mee. Daarnaast werd er een geitenkeuring gehouden. Het was gezellig druk op het park!

lees verder »

wedstrijdverslag BCV - Harkemase Boys

Augustus 24, 2013

Harkemase Boys heeft zaterdagmiddag de tweede poulewedstrijd in de districtsbeker met 1-4 bij BCV gewonnen. Na de eerdere overwinning op GRC Groningen (4-0) heeft Harkemase Boys nu zes punten uit twee wedstrijden. In de tiende minuut zette Joram Smits de Boys op voorsprong bij BCV. Tien minuten later maakte Heine Uuldriks de 0-2. Na rust vergrootten Roel van der Meulen en Arton Musliu de score. Fedde Durk Kingma deed nog iets terug namens BCV en bepaalde de eindstand op 1-4.

lees verder »

Nieuw in Surhuisterveen: Studio Hoekstra.

Augustus 23, 2013

Zaterdag 14 september, informatiemiddag in Studio Hoekstra, Gedempte Vaart 40a.

Kunst en Cultuur in huize Hoekstra aan de Gedempte Vaart was al bekend op het vlak van beeldende kunst waar Atelier Tamme Hoekstra geruime jaren is gevestigd.  Nu wordt dit kleurrijke kunsthuis uitgebreid met theater.

lees verder »

verslag Harkemase Boys - Be Quick 1887

Augustus 19, 2013

Harkemase Boys heeft zaterdagmiddag op eigen veld met 1-3 verloren van zondagtopklasser Be Quick 1887. Harkemase Boys wisselde de gehele wedstrijd fraaie aanvallen af met een slordige opbouw. Dat leverde een stuk of wat kansen op, meer dan eerder deze week tegen Bergum, maar gaf ook Be Quick de mogelijkheid om het de Boysverdediging lastig te maken. Daar profiteerde Kevin van der Kooi in de eerste helft van. Vroeg in de tweede helft scoorde Rob van der Leij ook twee keer voor Be Quick. Pas in de slotfase scoorde Heine Uuldriks voor Harkemase Boys.

lees verder »

Toernooizeges voor Harkemase Boys 2 en 3

Augustus 19, 2013

Een goede dag voor de B-selectie van Harkemase Boys zaterdag. De selectie, opgedeeld in Harkemase Boys 2 en 3, deed mee aan toernooien bij Harkema-Opeinde en ASC.

lees verder »

Harkemase Boys 2 terechte winnaar van Outdoor Cross Karting-toernooi voor zaterdagclubs

Augustus 19, 2013

Het tweede elftal van Harkemase Boys sleepte zaterdagmiddag op het veld van buurman Harkema Opeinde de eerste prijs van het seizoen in de wacht. De mannen van Roel Tuinstra waren in de finale van het Outdoor Cross Karting-toernooi met 1-0 te sterk voor Harkema Opeinde 2. In Harkemase Boys 2 kreeg het toernooi e...en terechte winnaar.

lees verder »

ONB wint zeer geslaagd Outdoor Cross Karting-toernooi te Harkema

Augustus 19, 2013

Nadat zaterdagmiddag Harkemase Boys 2 de sterkste zaterdagclub was op het Outdoor Cross Karting-toernooi, ging de eer zondagmiddag naar ONB. De organisatie kan terugkijken op uitermate geslaagde dagen. Verspreid over vier dagen kwamen er circa duizend bezoekers naar het toernooi.

lees verder »

Open dag schildpaddenopvang Harkema een groot succes.

Augustus 18, 2013

De open dag die afgelopen zaterdag (17-08-2013) is gehouden bij Schildpaddenopvang Harkema is een zeer groot succes te noemen. maar liefst 520 bezoekers kwamen langs om een kijkje te nemen. Het team van de schildpaddenopvang is zeer dankbaar voor iedereen die langs is gekomen.

lees verder »

Harkemase Boys 2 terechte winnaar van Outdoor Cross Karting-toernooi

Augustus 18, 2013

Het tweede elftal van Harkemase Boys sleepte zaterdagmiddag op het veld van buurman Harkema Opeinde de eerste prijs van het seizoen in de wacht. De mannen van Roel Tuinstra waren in de finale van het Outdoor Cross Karting-toernooi met 1-0 te sterk voor Harkema Opeinde 2. In Harkemase Boys 2 kreeg het toernooi e...en terechte winnaar.

lees verder »

4 DAAGS VOETBAL TOERNOOI V.V. HARKEMA-OPEINDE.

Augustus 5, 2013

Vanaf donderdag 15 augustus vind bij de v.v. Harkema-Opeinde een groots opgezet voetbal toernooi plaats. Dan word over 4 dagen het Outdoor Cross Karting voetbal toernooi afgewerkt waarbij maar liefst 16 standaard elftallen aantreden. Donderdag 15 augustus en Zaterdag 17 augustus is het de beurt aan acht zaterdag verenigingen allen hier uit de nabije regio om uit te maken wie met de hoogste eer gaat strijken. Deelnemers deze dagen: Eastermar , Drogeham , Harkemase Boys 2 , A.S.C. 75 , Twijzel , Kootstertille , Harkema-Opeinde z.m. en Harkema-Opeinde 2.

lees verder »