Facebook Ik geef weg! Nu ook voor Harkema e.o.

Juli 30, 2013

De razend populaire "ik geef weg" groepen op Facebook leiden nu ook tot een een speciale "ik geef weg" pagina voor Harkema. De bedoeling is op zo'n groepspagina om hulp of spullen aanbieden van jezelf (!!!) die je gewoon zomaar weg wilt geven. Onvoorwaardelijk. Iets waarop iemand op kan antwoorden: 'Ja dat wil ik' en dat diegene het dan krijgt van jou. Probeer eens hoe leuk het is om weg te geven! Kijk op: https://www.facebook.com/groups/1377371075820019/

lees verder »

Drukte van belang op Sportpark de Bosk

Juli 29, 2013

Ondanks dat de voetballerij stilligt is het alle dagen een drukte van belang op het sportpark "De Bosk " bij de v.v. Harkema-Opeinde. Een grote groep vrijwilligers is bezig met het onderhoud van het sportpark nu de voetballers vakantie vieren...

lees verder »

Zaterdag 17 augustus 2013 open dag schildpaddenopvang Harkema.

Juli 28, 2013

Altijd al eens een kijkje achter de schermen bij Schildpaddenopvang Harkema willen nemen? Op zaterdag 17 agustus 2013 is dit uw kans! Schildpaddenopvang Harkema houdt een open dag.

We houden ook een mini vlooienmarkt en een puzzeltocht door onze tuinen en de binnenverblijven voor de kids ten behoeve van de schildpaddenopvang!

Om langs te komen moet u zich eerst aanmelden per e-mail. Kijk voor meer informatie op: http://www.schildpaddenopvang.nl/2013/07/28/zaterdag-17-augustus-2013-open-dag-schildpaddenopvang-harkema

lees verder »

Grote drukte Pieter Weening classic fietstocht.

Juli 27, 2013

Zaterdag 27 juli werd de Pieter Weening classic fietstocht gehouden. Er kon gekozen worden tussen een 25 of een 40 km tocht. De opkomst was zeer goed! Er werd nog een tussenstop gemaakt bij het Themapark waar de fieters jong en oud weer even op krachten konden komen.

lees verder »

Hoogste punt bereikt gebouw MCH

Juli 18, 2013

Vandaag bereikten de bouwlieden in deze warmte het hoogste punt van het nieuwe gebouw van Medisch Centrum Harkema. Dit bijzondere moment lieten de huisartsen van huisartsencentrum Harkema niet zomaar voorbij gaan. Namens de huisartsen trakteerde Dokter van der Meulen de harde werkers op een lekkere snack!

lees verder »

Personeel schenkt jubilerend Spinder Stalinrichting kunstwerk

Juli 18, 2013

Reeds 40 jaar is Spinder Stalinrichting uit Harkema, opgericht in 1973, een begrip in de Nederlandse rundveehouderij en inmiddels ook ver daarbuiten.Een prestatie op zich en reden genoeg voor het personeel om aan het bedrijf, in de persoon van de directie , een cadeau aan te bieden.


lees verder »

De Spitkeet Tuinenfietstocht

Juli 15, 2013

Afgelopen zaterdag 13 juli jl. vond de jaarlijkse tuinenfietstocht plaats vanaf de Spitkeet. Enkele honderden enthousiaste fiets- en tuinliefhebbers hebben genoten van de mooiste tuinen in Harkema. De bezoekers werden verrast op tuinen met parkachtige allure, soms compleet met vijverpartijen met koi-karpers.


lees verder »

Harmonicafestival de Spitkeet in Harkema.

Juli 6, 2013
Het harmonicafestival welke georganiseerd werd in samenwerking met de Loekpoedels trok veel belangstelling. Rond het middaguur hadden reeds 50 enthousiaste muzikanten  zich geinstalleerd op het terrein van Openluchtmuseum de Spitkeet. Gezamenlijk zorgden zij voor veel luister- en kijkplezier. Een evenement wat zeker voor herhaling vatbaar is.
lees verder »