Sanering Swartfliet van start. (fotoverslag)

Februari 21, 2013

In opdracht van de Provincie Fryslân is gestart met de sanering van de Poel Swartfliet in Harkema. Vanaf de reitsmastrjitte is er een verbinding aangelegd voor het benodigde materieel. Vandaag zijn de rijplaten aangebracht.

lees verder »

't Ierappelmantsje vernieuwd!

Februari 20, 2013

Sinds vorige week is het Ierappelmantsje vernieuwd, een prachtig mooi en gezellig pittoresk winkeltje aan de Warmoltsstrjitte. Na een fikse verbouwing van het oude winkeltje staan Martje en Dita Stienstra voor u klaar met eerlijke verse groenten en fruit.

lees verder »

Extra voorstelling "Bankgeheim" - Woensdag 27 februari

Februari 19, 2013

Er zijn een paar of helemaal geen kaarten meer voor de voorstellingen van 23 februari en 2 maart. Daarom is er een extra voorstelling op:

Woensdag 27 februari in "De Boemerang"

Aanvang: 20:00 uur

Kaarten à € 5,00 pp in de voorverkoop bij het Postwinkeltje. De dag van de voorstelling alleen verkrijgbaar aan de kassa.

lees verder »

Sparta Nijkerk - Harkemase Boys (2-2)

Februari 17, 2013

Harkemase Boys heeft zaterdagmiddag een punt gepakt bij Sparta Nijkerk. Beide teams hadden genoeg kansen op de overwinning, maar over de hele wedstrijd was de uitslag van 2-2 terecht. Harkemase Boys kwam vroeg op achterstand, maar vocht zich daarna in de eerste helft knap terug. Na rust hadden de Boys mogelijkheden om het duel te beslissen. Dat gebeurde niet en de thuisploeg kwam op gelijke hoogte. Daarna zette Sparta Nijkerk nog druk, maar Harkemase Boys nam een verdiend punt mee terug naar Harkema.

lees verder »

Harkjemar presenteert: Bankgeheim

Februari 15, 2013

Wij staan aan de vooravond van de waarheid. Er is behoorlijk wat afgezweet en het heeft heel wat inspanning gekost. Op 23 februari en 2 maart a.s. is het zover, dan zijn wij van plan om iedereen een hele mooie avond te bezorgen.

lees verder »

Uitnodiging voor huiseigenaren in Harkema.

Februari 14, 2013

Uitnodiging voor mensen met een particuliere woning van voor 1985! Duorsum Dwaande mei wenjen in Harkema Achtkarspelen steek(t) energie in besparen!

Een goed geïsoleerde woning wordt comfortabeler en stijgt in waarde, terwijl de woonlasten dalen. Dat is prettig voor uzelf, maar ook voor het milieu. Het is echter vaak lastig om uit te zoeken bij wie u waarvoor terecht kunt, wat de beste maatregelen zijn en wat het uiteindelijk gaat kosten.

lees verder »

Het gaat goed met DeHarkema.nl

Februari 14, 2013

Sinds de start in Oktober 2011 gaat het erg goed met de bekendheid van onze website www.deharkema.nl via onze Twitter en Facebook account verspreiden wij effectief de geplaatste informatie verder dan alleen via onze website. Hiermee hebben wij een enorm bereik in Harkema maar ook in de wijde omtrek.

lees verder »

Opening nieuwe Poiesz supermarkt.

Februari 13, 2013


In het nieuwe centrumplan van Harkema werd vandaag de nieuwe Poiesz supermarkt feestelijk geopend. Naast het bijgaande filmpje zijn er ook foto's beschikbaar.

lees verder »

Sport- en spelinstuif voor kinderen in de voorjaarsvakantie

Februari 13, 2013

De gemeentelijke sportstimulering organiseert in de voorjaarsvakantie een sport- en spelinstuif op dinsdag 19 februari van 13.30 tot 15.30 in sporthal De Fûgelkamp te Harkema.

lees verder »

Vandaag laatste dag Poiesz in oude gebouw.

Februari 9, 2013

Vandaag, zaterdag 9 februari 2013 is de laatste dag dat de supermarkt Poiesz geopend is op de oude locatie aan de Warmoltsstrjitte.

lees verder »

Joram Smits kiest voor Harkemase Boys

Februari 8, 2013
Stichting Sponsorgroep Harkemase Boys heeft haar eerste nieuwe aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. Joram Smits (21 jaar), nu nog spelend voor SC Joure, kon kiezen uit de clubs uit Sneek, maar kiest uiteindelijk om in het seizoen 2013/2014 voor Harkemase Boys uit te komen.
 
lees verder »

wedstrijdverslag Harkemase Boys - Nunspeet (1-0)

Februari 2, 2013

Harkemase Boys boekte zaterdagmiddag een zwaarbevochten overwinning op Nunspeet. Hoewel het spel niet altijd goed was, waren de drie punten wel meer dan verdiend voor de thuisploeg. Nunspeet had weinig in te brengen, maar hoop houden omdat Harkemase Boys lange tijd de kansen niet afmaakte. Heine Uuldriks maakte in de 71e minuut het enige doelpunt van de wedstrijd. Daarna moest Harkemase Boys met negen man stand houden vanwege rode kaarten voor Harvey Bischop en Jelmer Slager, maar dat lukte.

lees verder »