Even voorstellen: zanggroep Hiel Gewoan ût harkema.

Januari 28, 2013

Mogen wij ons even aan u voorstellen: Wij zijn zang en muziek groep “Hiel Gewoan” uit het Friese Harkema .Onze zanggroep is onstaan vanuit de Gereformeerde kerk in Harkema. Wij zingen hoofdzakelijk christelijke liederen die wij ten gehore willen brengen in evangelisatie bijeen komsten, bejaarde huizen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen, kerken enz.

lees verder »

Centrale startpagina DeHarkema.nl | Help ons verder...

Januari 27, 2013

Wij als redactie van DeHarkema proberen één centraal informatiepunt te creëren via de website www.deharkema.nl Onze doelstelling is dat inwoners van Harkema optimaal geïnformeerd moeten kunnen worden via één centrale informatiebron. Dus alle verenigingen, stichtingen, instellingen en bedrijven met ieder hun losse websites moeten eigenlijk overzichtelijk te vinden zijn via DeHarkema.nl, en ook hun nieuws en informatie doorsturen naar de redactie, zodat iedereen in Harkema e.o. op elk moment van de dag hier kennis van nemen.


lees verder »

Recreatie wedstrijd Hercules Harkema

Januari 26, 2013

Op woensdag 13 februari aanstaande houden we in samenwerking met Turnlust Drogeham en Set 'm op Augustinusga een recreatie wedstrijd. De kinderen van de nivo's R1,R2 en R3 doen hier aan mee. Ieder kind is ingedeeld naar eigen nivo, bij kinderen van hetzelfde geboortejaar (de categorie.)

Lees verder op: http://www.hercules-harkema.nl/2013/01/27/recreatie-wedstrijd

lees verder »

Vandaag schaatwedstrijden voor de jeugd

Januari 25, 2013

Op de ijsbaan in Harkema was het vanmiddag een drukte van belang. Kinderen van de twee lokale basisscholen werden uitgedaagd in enkele heuse schaatswedstrijden. Fotograaf Fokke Ophuis heeft hiervan een fotoverslag gemaakt.

lees verder »

Minsken, It giet oan!

Januari 22, 2013

Ze hebben er hard voor gewerkt, dit ploegje Harkemaster IJsmeesters. De baan is inmiddels schoongeveegd zodat a.s. vrijdagmiddag vanaf 13:00 uur schaatswedstrijden kunnen worden gehouden.

Foto: Fokke Ophuis

lees verder »

Gastgezinnen gezocht.

Januari 19, 2013

De internationale organisatie voor interculturele uitwisselingen AFS is op zoek naar gastgezinnen

voor een aantal buitenlandse scholieren in de leeftijd van 15-18 jaar gedurende10 maanden. Deze scholieren komen binnenkort naar Nederland en gaan begin 2014 weert terug naar huis. Ze zijn allen afkomstig van het zuidelijk halfrond, b.v. Nicole uit Argentinië ( 16 jaar), Andres uit Colombia (15 jaar), Suzanna uit Australië (16 jaar) of Javier uit Costa Rica (17 jaar).


lees verder »

nieuws van Harkemase Boys

Januari 18, 2013
Elftal Boysspelers verlengt contract...
De afgelopen twee weken heeft de Technische Commissie van Harkemase Boys met alle spelers van de A-selectie gesprekken gevoerd. Tot nu toe hebben elf spelers spelers aangegeven dat ze verheugd zijn ook volgend seizoen op De Bosk te spelen. Tevens is de Technische Commissie bezig met nieuwe spelers.
lees verder »

Gezellig druk op de ijsbaan in Harkema (foto update 3)

Januari 16, 2013

Vandaag is de ijsbaan in Harkema weer opengegaan voor het publiek. Ondanks dat ijsbanen in de regio in de loop van de middag de baan weer afsloten i.v.m. de slechte ijsconditie gaat dit in Harkema vooralsnog niet gebeuren…

lees verder »

Installatie koelingssysteem nieuwe Poiesz supermarkt.

Januari 14, 2013

Vandaag verscheen er een enorme hijskraan aan de skyline van het ijskoude Harkema. De kraan werd ingezet om de nieuwe koelinstallatie op het dak van de nieuwe Poiesz supermarkt te hijsen. Onze scoop fotograaf Fokke Ophuis maakte weer een leuke fotoreportage van het geheel.


lees verder »

Harkemaster vissen verhuizen naar Feansterfeart.

Januari 10, 2013

Vanmorgen heeft een ploegje bedreven, visvriendelijke mannen o.a. van visclub de Oanslach, vissen uit het verontreinigde Fliet (de Swartfliet poel) gehaald.

lees verder »