Kerstfair voor moeder en kind project bij zorginitiatief de Bosk

Geplaatst op: 30 November 2019 -
Zorginitiatief de Bosk

Op donderdag 12 december organiseert Zorginitiatief de Bosk een kerstfair. De fair is bedoeld om geld in te zamelen voor het Moeder en Kind project in Brazilië dat medewerkers van Zorginitiatief de Bosk financieel ondersteunen. De kerstfair wordt gehouden in op de Bosk 6 in Harkema en duurt van 17.00 tot 21.00 uur.


Voor de organisatie van de kerstfair wordt de locatie van Zorginitiatief de Bosk in Harkema omgetoverd tot een waar Winter Wonderland. Er zijn diverse stands met o.a. prachtige kerstdecoraties en kerststukjes gemaakt door de deelnemers van de dagbesteding van 3Zorg Daniël ‘Oan ’t Wurk’. Ook maken de deelnemers van de dagbesteding overheerlijke jam, appelmoes en zelfgebakken koekjes die tijdens de fair verkocht worden. Kinderen kunnen zich tijdens de fair vermaken met het knutselen van een eigen kerstdecoratie, meedoen aan Oud Hollandse spellen of zich feestelijk laten schminken. U kunt luisteren naar live kerstmuziek onder het genot van een hapje en drankje in de speciaal daarvoor ingerichte horecatent. Kortom een gezellig uitje voor jong en oud!

Moeder en kind project
Baby’s die in extreme armoede worden geboren zijn extreem kwetsbaar. Door middel van het Moeder en Kind project helpt Zorginitiatief de Bosk 15 moeders en (ongeboren) baby’s in Brazilië. De Bosk zorgt voor financiële ondersteuning in de begeleiding van de zwangerschap, geboorte en eerste kwetsbare levensjaren van het kind. Het doel is kinderen bevrijden van armoede en hen helpen op te groeien tot zelfredzame, gezonde volwassenen.


These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Google
  • Hyves
  • LinkedIn
  • Live
  • MySpace
  • Twitter