Gezellige meerdaagse winterfair

Geplaatst op: 29 November 2019 -
Winterfair

Van woensdag 11 tot en met zaterdag 14 december vindt op themapark De Spitkeet een oergezellige winterfair plaats. Het thema van de fair is SFEAR PRIUWE.


In een ongedwongen sfeer wordt eenieder welkom geheten door de kerstman. Met een glaasje glühwein is het daarna genieten van een bijzondere sfeer voor zowel jong en oud met diverse leuke en verrassende activiteiten. Zo kan er onder andere mee gedaan worden met de workshop kerststukjes maken of voor de kinderen pindapoppen maken. Ook is er een verloting (met als hoofdprijs een dagtocht voor twee personen, aangeboden door Dalstra Reizen) en een rad van avontuur (met leuke prijzen als een High Tea).

In de Mallemolen en bij de kerststal worden de mooiste verhalen verteld.

Er zijn prachtige kerstcreaties en winterartikelen te koop. En uiteraard ontbreekt het ook niet aan winterse lekkernijen, zoals oliebollen of heerlijke zelfgemaakte erwtensoep.

Het hele park is voorzien van sfeerverlichting en gezellige kerstmuziek. De fair is gratis toegankelijk. De workshops kosten 25 euro ( inclusief materiaal, koffie of thee met wat lekkers).

Precieze data en tijden:

Winterfair:
Woensdag 11 t/m vrijdag 13 december van 13.00 tot 21.00 uur.
Zaterdag 14 december: 10.00 tot 17.00 uur.
Op woensdag en donderdag rookt de visboer poon.
Op zaterdag zijn de Legendary Alpaca´s op het park te bewonderen. Tegen betaling kan men met een alpaca wandelen.

🎄Workshop krans op staander maken:
Vrijdagavond 13 december, aanvang 19.00 uur.
Zaterdagochtend 14 december, aanvang 10.00 uur.
Kosten: 25 euro ( inclusief materiaal, koffie of thee met wat lekkers).
Opgave voor 8 december via mail.info@despitkeet.nl of tel. 0653602671 (vol = vol).These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Google
  • Hyves
  • LinkedIn
  • Live
  • MySpace
  • Twitter