Jan van Doezum verkozen tot Harkemaster Maestro 2017

Geplaatst op: 19 Maart 2017 -
Harkemaster Meastro Jan van Doezum

Jan van Doezum werd zaterdagavond 18 maart gekozen tot Harkemaster Maestro 2017 van Harkema, georganiseerd door het Brassband ‘t Heideblomke dat werd gehouden in de Sporthal
In een goed bezette sporthal werd de opening verricht door Joke Rispens en begon het Brassband ‘t Heideblomke met zijn eerste optreden.


Daarna was het de beurt aan Tieke v/d Bij, één van de deelnemers aan de Harkemaster Maestro. Een prachtig optreden van Tieke dat ontvangen werd met groot applaus. De tweede kandidaat was André Weening die dirigeerde met een handicap, namelijk losse hak van zijn schoen, maar dat mocht de pret niet deren. Ook André wist van wanten, en bracht zijn stuk ook tot een goed einde.

Voorzitter Jan Waatze Broersma van het ’t Heideblomke werd in het zonnetje gezet, daar hij 25 jaar lid is van het ’t Heideblomke. Hij kreeg een mooi aandenken in de vorm van een spiegel met inscriptie. Na de pauze en de verloting was het de beurt aan Renate v/d Meulen, beter bekend als onze huisarts, ook Renate bracht het er zonder kleerscheuren vanaf. Als laatste was Jan van Doezum aan de beurt om zijn kunnen te tonen. Voor Jan een thuiswedstrijd daar Jan beheerder van de Sporthal is. Ook Jan zorgde voor een prachtig optreden, misschien mede door zijn opvallende schoeisel, namelijk zwart-witte schoenen. Daarna was het de beurt aan het publiek wie zij de beste vonden, en ook de jury boog zich over de maestro’s.

Uiteindelijk werd Jan van Doezum gekozen als Harkemaster Maestro en besloot het nummer dat hij ingestudeerd had nog éénmaal ten gehore te brengen. De organisatie mag terug zien op een voortreffelijke avond en tot volgend jaar.

Foto's: Leffert Nicolai


These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Google
  • Hyves
  • LinkedIn
  • Live
  • MySpace
  • Twitter