Wim Pols met de Country Trailband weer in Harkema

Geplaatst op: 13 Maart 2017 -
Wim Pols met de Country Trailband

Zondagavond 12 maart mochten ongeveer 300 mensen Wim Pols met zijn Countryband genieten van een geweldig optreden. Voor de elfde keer had Jenne Mulder hun uitgenodigd in onze kerk. Zij waren blij dat zij weer in Harkema een concert konden en mochten geven.


Zij waren blij dat zij weer in Harkema een concert konden en mochten geven. Hans, de gangmaker van de band zong een prachtig lied, “Ik ben erbij” heel toepasselijk voor diegene die ziek of in de put zitten. Een bemoediging voor hun, er zijn ook hier in Harkema en omstreken veel gebroken mensen. Ook Astrid zong mooie balade’s, waar Wim op inspeelde dat Hans van salade’s hield. Wim Pols zong een medley van Johnny Cash, o.a. een “Man in black”. Andere liederen die ten gehore werden gebracht waren, “Heer ik kom tot U”, de “Schommelstoel” e.a. Hans, de humorist heeft een hekel aan een navigatie systeem, waarom, nou zo zei hij, als wij er bijna zijn (dan zet hij de Tom-Tom van te voren al uit) zegt de navigatie “u bent aangekomen”.

Hans is namelijk een gezond iemand. Diezelfde Hans deed een getuigenis over de blinde man uit Johannes 9. Jezus genas hem, en dat wel op de sabbat. Dat was voor de Farizeeën niet al te best. Als klap op de vuurpijl had Wim Pols even een FRIES lied ingestudeerd, het lied “Heer U bent altijd bij mij” werd met groot applaus ontvangen. Als slotlied werd nog het lied “God zegent jou” uit volle borst meegezongen. Tegen half elf bedankte Jenne Mulder een ieder die dit concert tot een succes heeft gemaakt, en vroeg de band of zij volgend jaar voor de twaalfde keer weer naar Harkema wilden komen, waarop direct ja werd gezegd.


These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Google
  • Hyves
  • LinkedIn
  • Live
  • MySpace
  • Twitter