Heropening Gea Mode

Geplaatst op: 13 Juni 2014 -

Na een complete verbouwing, een totale metamorfose, heropend Gea Mode haar deuren op donderdag 19 juni 2014. Gea mode, sinds 1992 gevestigd in Harkema heeft het complete interieur vervangen, alle wanden zijn bekleed met steigerhout, nieuwe wandrekken zijn geïntegreerd in de wand geplaatst, plafond is voorzien van LED verlichting, nieuwe houten vloer, nieuwe kasten, kortom alles is aangepakt. En alles is in eigen beheer uitgevoerd! 


Er is gestart eind februari terwijl de winkel doorlopend geopend is gebleven. Slechts 1 middag is de winkel gesloten geweest voor het leggen van de vloer. Klanten hebben dan zo nu en dan wat hinder kunnen ondervinden, maar de reacties zijn steeds zeer positief geweest. De winkel is onherkenbaar veranderd. Veel klanten denken dat de oppervlakte groter is geworden, maar door de nieuwe wandrekken en lichte houten vloer is een ruimtelijke sfeer gecreëerd.

Gea Mode is een adres waar men terecht kan voor dames- heren en baby mode, maar ook voor mode accessoires, been mode, onderkleding, badkleding, brei- en naaigaren en klein vak. 
Kortom, zeker de moeite waard om eens een kijkje te komen nemen in de vernieuwde winkel met een frisse eigentijdse uitstraling.

Tijdens de feestelijke heropening bent u dan ook van harte welkom op 19 juni 2014 van 9.00 – 21.00 om onder het genot van een hapje en een drankje de vernieuwde winkel te komen bewonderen. Tijdens deze heropening krijgt u een korting van 25% op alle mode artikelen.

Deze actie loopt tot en met 28 juni 2014.

U vindt Gea Mode aan de Reitsmastrjitte 38 te Harkema. 
Voor meer informatie kijkt u op www.gea-mode.nl.

2014-06/gea-mode_1.jpg


These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Google
  • Hyves
  • LinkedIn
  • Live
  • MySpace
  • Twitter