Joram Smits kiest voor Harkemase Boys

Geplaatst op: 8 Februari 2013 -
Stichting Sponsorgroep Harkemase Boys heeft haar eerste nieuwe aanwinst voor het nieuwe seizoen binnen. Joram Smits (21 jaar), nu nog spelend voor SC Joure, kon kiezen uit de clubs uit Sneek, maar kiest uiteindelijk om in het seizoen 2013/2014 voor Harkemase Boys uit te komen.
 

Joram Smits is een snelle aanvaller die volgend seizoen bij Harkemase Boys bekende gezichten tegenkomt. Smits maakte namelijk net als Arjen Bergsma, Robin Huisman de Jong, Jasper Valentijn en Jacob de Vries deel uit van het basiselftal bij "Foppe versus Marco" op 17 oktober 2012 in het Abe Lenstra Stadion.
 
Smits maakt sinds het seizoen 2010/2011 deel uit van de A-selectie van SC Joure, die uitkomt in de Eerste klasse F (zondag). Tot nu toe maakte hij 25 competitiedoelpunten, waarvan zeven in het huidige seizoen.
 
"Afgelopen weken heb ik gesprekken gevoerd met drie clubs. Geld is niet mijn drijfveer en derhalve heb ik gekozen voor het tactische en ambitieuze verhaal van Harkemase Boys. Na afgelopen zaterdag (Smits was aandachtig toeschouwer bij Harkemase Boys - Nunspeet) was ik verkocht door de entourage, die zowel de spelers als supporters uitstralen. Ik ben er superblij mee en heb nu al ontzettend veel zin in volgend seizoen."
 
Naast de komst van Joram Smits heeft de Technische Commissie afgelopen week eveneens overeenstemming bereikt met Rick Hofkamp en Joel Wagenaar over een langer verblijf bij Harkemase Boys.
 
Door:
Sybrand Grasdijk / webredactie Harkemase Boys
Andries Hoekstra / persvoorlichting Harkemase Boys


These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • Facebook
  • Google
  • Hyves
  • LinkedIn
  • Live
  • MySpace
  • Twitter